marți, 8 noiembrie 2011

Zodiacul Maya






Dupa cum stiti, cele mai importante date despre sfarsitul lumii au fost cele culese din calendarul mayas. Un document proaspat descifrat demonstreaza ca erau mai tari decat Nostradamus, ori astrologii chinezi. Ei detineau chiar si un zodiac, extrem de sofisticat, dar, verificat prin extrapolare, prin corelarea datelor diverselor personalitati de-a lungul timpului, au dovedit o precizie uimitoare. Se pare ca eroarea de calcul nu este mai mare de o miliardime. Asadar, calculul zodiacal nu corespunde la numai 7 persoane!!! Stiti ca deunazi am devenit 7 miliarde. Oare fetitei acelea de 2,5 kg nascuta in sud-estul Asiei ii corespunde calculul, ori este una dintre cele 7 exceptii?

7 comentarii:

Goda spunea...

Ai dreptate, calendarul mayas era incredibil de precis, chiar mai precis decat al nostru din moment ce ei puteau prezice o eclipsa solara cu mii de ani in viitor. Frumos post.

Mihai spunea...

Calculul este foarte dificil. Trebuie un calculator foarte puternic pentru a obtine date precise.

myself spunea...

superb ca de obicei

Rose spunea...

calendarul acela ma cam sperie

Mihai spunea...

Dar la horoscop iese altceva. pot sa va spun ca la unele personalitati mi-a iesit, cu precizie, chiar si ora la care serveau masa. Descoperirea Americii este tratata insa ca un lucru rau, o adevarata apocalipsa.
Multumesc pentru aprecieri.

INCERTITUDINI spunea...

Nu cred în chestii de astea!

Mihai spunea...

Da?