joi, 17 noiembrie 2011

Sa mai postez?








Sa mai postez? Sa nu mai postez? Probabil ca o pauza mi-ar prinde bine. Ma mai gandesc.

12 comentarii:

Anonim spunea...

tuturor ne prinde bine cate o pauza din cand in cand.
frumoase fotografii!

Nedelcu Ionut spunea...

"Bine. Si daca iti promovezi blogul? Daca ajungi primul in top? "
Ei bine multi vor sa ajunga in top iar articolele lor sa fie printre cele mai bune.in felul asta e o multumire sufleteasca pentru ei insisi, o mandrie si de ce nu odata ajuns in top poate fi vorba si despre o monetizare a blogului( se pot castiga si niste bani din asta).Acest articol a fost creat doar pentru a invata persoanele interesate de acest lucru.Voi incerca in cel mai scurt timp sa fac si articole despre monetizare si alte lucruri utile,iar daca doresti poti urmari blogul meu si sper ca vei mai gasi articole in care sa gasesti raspunsuri cat mai utile.
Cat despre blogul tau mult succes si Da mai posteaza.

Mihai spunea...

@ Scriitor.a - Da. La asta ma gandeam si eu. Daca tot nu am idei...
@ Nedelcu Ionut - Am mai scris despre asta. Nu ma intereseaza sa ajung in top si nici sa castig bani de pe urma postarilor. Eu sunt... mai poet. Iar chestia cu "mandria" se reduce odata cu varsta, desi, dupa cum spuneam mai demult, desi pare interesant sa fi cunoscut, crede-ma, de multe ori e un calvar. Iata un exemplu: Mergeam linistit pe strada. Din fata vine o gospodina incarcata cu doua sacose. Se opreste, le lasa jos, se uita atent la mine si zice: "V-am vazut in reclama. E parul dumneavoastra sau e peruca?" "Peruca" A plecat fericita. A avut ce barfi doua saptamani. Mie mi-a pierit cheful de plimbare.

Lilick Auftakt spunea...

Astazi nu. Maine dimineata.

Mihai spunea...

OK. Daca o cer interesele blogului...

Nedelcu Ionut spunea...

Am un mare respect pentru cei care posteaza din pura pasiune inainte de toate..eu insa am scris acel articol in speranta de a-i ajuta pe cei care vor sa stie mai multe despre acest lucru si pentru ca domeniul blogului este de acest gen.
Unele lucruri postate pe bloguri sunt foarte utile pentru multi si..mult succes si mai posteaza nu iti dezamagii cititorii chiar si in unele momentele e binevenita o relaxare printre poze decat sa lasi blogul,sa-l parasesti timp indelungat.

Mihai spunea...

Blogul meu este absolut inutil. Vine lumea, se uita la poze, citeste (daca stie), comenteaza (din politete pentru varsta mea, ma lauda) si gata. Asta e tot!

Money Club spunea...

Nu este adevarat ca blogul tau este inutil.Era inutil daca nu aveai cititori..iar eu tocmai am devenit un nou cititor..ma bucur si pentru faptul ca am vazut ca desi avem arii de interes putin diferite totusi articolele mele ti-au starnit interes si imi pare foarte rau ca timpul nu mi-a permis sa scriu mult mai multe articole iar blogul meu inca este in curs de modificare.

Mihai spunea...

@ Nedelcu Ionut - Ei! Daca va spun ca cele mai citite postari din ultima vreme sunt "Sa mai postez?" si "Pauza", ce parere aveti?

Money Club spunea...

Nu zic ca nu-i adevarat si mie mi se intampla ca anumite postari sa fie foarte vizualizate in timp ce altele mai deloc dar la mine situatia e alta din cauza ca unele postari apar pe primele locuri in cautari si sunt mai usor de gasit iar altele nu..depinde sunt mai multi factori care influenteaza..

Mihai spunea...

Pana la urma nu e mai bine sa lasam blogurile corigente?

Nedelcu Ionut spunea...

Ar fi pacat eu cred ca merita nota de trecere:))am observat si ca blogul meu a atras putin interes si ma bucura nespus d mult acest lucru.O sa las datele de contact pentru a raspunde intrebarilor mai ales pentru asa un cititor fidel. Din pacate pregatesc cateva surprize placute sper eu si de aceea postarile intarzie sa apara dar in cel mai scurt timp o sa incerc sa ofer raspuns la cat mai multe intrebari prin intermediul postarilor.