marți, 13 martie 2012

O crima

Noapte. Nu am somn. Butonez telecomanda. Ma opresc pe unul dintre canale. O poveste.
Un tip de vreo 65 de ani ia un pistol si o perna (pe post de amortizor), isi ucide nevasta (cu care convietuise 41 de ani) si fuge spre Florida. Scopul sau: localuri de karaoke. Pe drum, pentru a face rost de bani, jefuieste de la benzinarii la banci. "Vacanta in Florida" dureaza vreo doi ani. Cum ar fi zis Jules Verne - Doi ani de vacanta. Ghinionul sau este ca il recunosc unii dintre clientii din localuri, asa ca Politia, sau FBI, ori "Mama lui Proces Verbal", afland unde locuieste, pregateste arestarea sa. Se aduc trupele SWAT. Puteai jura ca vor sa-l aresteze pe fratele geaman si negativ al lui "Walker, politist texan". Dispozitiv, grenada fumigena, se reped sa il culce la pamant peste o masuta de cafea (care cedeaza), catuse si cazul e rezolvat!!! Surpriza urmeaza. La perchezitie se gaseste intr-o geanta o lista cu jafurile pe care le efectuase. 40!!! Daca nu gaseau lista, clasau cazurile. Fiind un infractor foarte periculos, e inchis la o inchisoare de mare risc.
Acum, as vrea sa desprindem morala. Are povestea morala? Cred ca da. Omul, constient de eficienta politiei, FBI-ului si a altor institutii ale statului, isi ucide sotia pentru ca se temea ca ea l-ar fi gasit mai usor.
Doamne, mare ti-e gradina!

PS Ma gandeam sa iau un pistol (cu apa) si o pernuta (din rontaielile pentru catea) si sa ucid blogul. Devine periculos. Are aproape 20 de mii de vizitatori (aseara erau 19.944). Asta e mai celebru decat mine. Sa-i fie rusine!

6 comentarii:

Oana D. spunea...

20.000 de vizualizari pe zi?!??! Asta da, celebritate!! :)

INCERTITUDINI spunea...

Vedeți cum manipulați lumea, dacă nu dați toate datele? Ați uimit-o, deja, pe domnișoara Oana. și nu este , încă, 1 aprilie..
Fotografia din imagine alungă orice vagă urmă de somn.

Anonim spunea...

sper ca ati facut o gluma cand ati spus ca vreti sa ucideti blogul.

Mihai spunea...

@ Oana D. - nu pe zi, ci intr-o buna zi. In ultima vreme, din lipsa de poze, traficul a scazut. Totusi, azi sau maine atinge (el, blogul) cifra de 20.000 de vizitatori.
@ INCERTITUDINI - Chiar sperie atat de tare poza?
@ Scriitor.a - Nu stiti, dar sunt recidivist. Am mai ucis doua bloguri! Iata o postare lamuritoare: http://steredraghicescu.blogspot.com/2008/12/de-ce.html

INCERTITUDINI spunea...

Bună dimineața!
Am venit să văd cu cât a mai crescut traficul( de vizitatori).
Lipsesc fotografiile.
Elodel semnează condica cine știe pe unde, doamna cu plăcintele n-a găsit mărar.
Restul e tăcere.
p.s. iar blogul plânge, ca în Miorița/cu lacrimi de sânge.(albastru)

Mihai spunea...

Imi pare rau. In Cismigiu era un covor de ghiocei. I-am pozat. Prost. Nu imi plac nici mie pozele. Dar, calculatoril dusmanos, nu ma lasa sa le postez.