sâmbătă, 1 octombrie 2011

Promovare






Promovare

Ma intreaba din ce in ce mai multi cunoscuti de ce nu imi promovez blogul.
Ce sa le raspund? Nu m-a lasat Funeriu. A vazut ca nu am camera (web) si l-a confundat cu bacul. Imi pare rau pentru el. L-am luat inainte sa se nasca.
Totusi, de ce l-as promova?

Socializare

Hai sa socializam! Adica, cum?
De ce ar trebui sa ne bagam in seama? Deja, la varsta mea, m-am bagat in seama cu suficienta lume incat sa nu mai simt nevoia sa "socializez". Eu, cand socializez, socializez pe evenimente. E un festival, o inaugurare. Daca am timp, vin. Daca nu, nu. M-as duce la munte, pe coclauri. Dar nu ma mai lasa "motorasul". Lasa, mai bine ma plimb prin orasul meu. Mai mult singur. Cand mergi in grup, trebuie sa pastrezi "ritmul". Iar ritmul meu... Unele lucruri nu ma intereseaza, dar astept dupa "popor", la altele as zabovi, dar...

Istorie

Istoricii spun ca adevarata istorie nu poate fi aflata decat dupa multi ani. Ei spun ca trebuie deschise arhivele. Mai spun ceva. Trebuie sa ne detasam de "afectiv".
Vedeti, istoria trebuie sa se bazeze pe fapte. Faptele sunt total diferite de "visceral". Ati observat ca la fiecare schimbare (indiferent ce, de la sistem politic la mobila de bucatarie) tot ce era vechi era rau, iar ceea ce e nou e mai bun?

4 comentarii:

renata spunea...

De ce l-ai promova?
Pentru că fotografiile sunt foarte expresive. Sunt "carnea" blogului.
Fiindcă majoritatea oamenilor pun şi o poză la text, tu pui şi puţin text la imagine. Schimbi ordinea lucrurilor. :)

INCERTITUDINI spunea...

La mobilă exclus.

Mihai spunea...

Ma refer la ceea ce am schimbat. Nu la vechi si nou. La ce am avut si ce am luat.

INCERTITUDINI spunea...

Vine o vreme când, fără să știi, te trezești, așa deodată- ce-am avut și ce-am pierdut...