miercuri, 19 septembrie 2012

Flori






A venit toamna. Am reusit sa aflu cum se pot face poze de aproape. Incep sa ma familiarizez cu noul aparat foto. Greu, dar reusesc!

10 comentarii:

Probleme de sanatate spunea...

Da, aceasta este adevarata toamna, cu instantanee florale din tufisurile salbatice ramase virgine, cu freamatul gindei asteptand temator curentii brumei prin frunzisul codrului, si nu spectacolul jalnic cu, must, pastrama, mititei, frigarui, antricoate, muraturi; toate ratacite intr-o lume a molustelor portocalii, care nu se mai satura...nu se mai satura.

Mihai spunea...

Moluste? Portocalii? Am sa caut, desi parca nu e bine sa fi molusca si sa ai culoare tipatoare. Prin ocean sunt multe pericole.

Probleme de sanatate spunea...

Pericolele care vin din ocean sunt caracteristice: tzumami, rechini, flota disparuta in triunghiul Bermudelor, si ma opresc aici in speranta ca istoria nu o sa se mai repete.

Mihai spunea...

Tzunami portocaliu?

Probleme de sanatate spunea...

Cum zice Eminescu in poezia Glosa..."ce e val ca valu' trece"

Mihai spunea...

Sa va auda Dumnezeu, domnule doctor!

INCERTITUDINI spunea...

Și ultima fotografie este ..nouă?

Mihai spunea...

Da. Este de azi.

Modart spunea...

Ma bucur ca nu ai uitat de fotografie...bun venit si noului tau aparat foto,eu cred ca-l voi tine la naftalina,ma costa mult sa-l repar,nu se merita cica,mi s-a indicat sa-mi iau altul.Nu prea ma impac eu cu ideia asta.Cred ca am sa-l duc saracul si pe la alt doctor,expertul ce l-a examinat m-a lamurit bustean ce are!

Mihai spunea...

Imi pare rau pentru aparatul dumneavoastra. Eu am primit unul vechi de la nepotica mea. Zicea ca il are mostenire de la Tiranozaurul Rex. Incercati si dumneavoastra un aparat vechi. Este incredibil ce bine iti faci mana cu "o relicva"!