duminică, 28 decembrie 2008

Duminica


Dupa 3 zile de sarbatoare, a venit timpul sa ne odihnim! Azi e Duminica, ziua Domnului.
De maine intra in actiune contabilul din noi. Incepe perioada bilantului. Ce am realizat, ce nu am realizat. O foaie de hartie, niste linii, la fel ca Robinson cel ajuns pe insula Disperarii.
Ei! Nu ca el. Noi privim Anul Nou cu speranta. Apoi, planurile de viitor. Ce vom face in anul ce tocmai sta sa vie? Pitit sub pomul de Craciun, printre oala cu sarmale si maioneza din salata (oare el a bagat degetul, ca vad o urma?) ne asteapta.
Cum vom trece peste Criza? Are ea vreo legatura cu noi? Ne cunoaste ea personal pe fiecare dintre noi? I-am facut noi ceva incat sa se repeada la noi?
Ia mai da-o incolo! Si Dumnezeu a facut lumea in 7 zile si Duminica s-a odihnit!

4 comentarii:

Anna spunea...

'Neata. Sa-ti spun ceva :
1.doamna Criza asta ma enerveaza;
2.nici inainte sa vina doamna mai sus pomenita (ptiu, scuipa-n san) nu am fost in stare sa ma tin de vreun plan,cred ca domnul Neprevazut are ceva cu mine personal;
3.nu stiu cine a bagat degetul in salata ta de beuf, dar daca mai ai si acuma din ea, sa ma scuzi, dar se cheama ca nu esti "om serios".
:D

Dan Gheorghe spunea...

criza? eu cred ca romanii sunt invatati deja cu ceea ce inseamna criza. ba chiar plictisiti de ea.

Anonim spunea...

A inceput sa ma streseze cuvantul criza. Nu se poate inlocui cu alt cuvat?

Anonim spunea...

Servus!
Sa facem o alianţă împotriva crizei... Isteria, panica pe tema asta ar trebui... scoasa din priza. In orice caz din priza cu beculete a bradului de An Nou.
Cele bune!