miercuri, 6 februarie 2013

Bucataria Mitei


Mita e bucatareasa. Profesionista. Adica, prepara de cateva ori pe zi, cate ceva pentru familie. Cand nu prepara, se uita la TV. La un post culinar. Un post care spune prostii despre prepararea mancarii.
Nu vreau sa credeti ca as fi un bucatar iesit din comun, dar, sa vedeti ce a patit Mita.
Vazand ea ca bucatarii asezoneaza orice, a asezonat si ea (adica a pus sare si piper) la ficatul pe care voia sa il prajeasca. In ziua aceea nu a vrut nimeni ficat.
- Esti sigura ca e ficat? Eu credeam ca e talpa de adidasi!
A prajit in ulei de masline extravirgin pana a aflat ca este presat la rece. Apoi, a observat ca tot ce prajea avea gust de ulei de masline. I-a spus vecina ca e un ulei "cu prea multa personalitate" si ca e bine sa il foloseasca doar la salate. Cu fructele de mare, piperul stelat si andivele subecoatoriale de la Polul Nord a scapat mult mai usor. Erau prea scumpe in magazin. Nici cu sosul de soia, winchester nu a avut noroc.
In ultimul moment, tocmai cand articolul intra la tipar, am aflat ca Mita nu se mai uita pe canalul acela. Se uita la un canal de sport!

5 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Cu uleiul de măsline am pățit-o și eu.
În privința rețetelor sunt cam conservatoare, merg pe căi bătătorite.
p.s. am scris câteva vorbe la postarea anterioară..

Anonim spunea...

aoleu...se apuca acum de sport?... sau de comentarii sportive ?...

Modart spunea...

Eu cred ca Mita gateste ficatei de porumbei mai degraba decat adidasi.Are Mita trufandale,ca na,doar stie bine ce e mita!

Mihai spunea...

Foarte bune comentariile! Le-am retinut pentru o postare viitoare!

INCERTITUDINI spunea...

Încălcați drepturile de autor??