duminică, 17 februarie 2013

Sunt semneIn urma unei anchete efectuate prin parc, am obtinut dovezi clare ca primavara se apropie. Pentru a-mi intari vorbele, atasez alaturat cateva poze document.

PS Pontul mi l-a dat Gogu.

9 comentarii:

Modart spunea...

Ce Minunatie este Natura!!!
Cata prospetime,fior,delicatete in firava lor faptura!...si raze de soare pe la Bucuresti constat,pe aci e un gri navalnic si apasator de te imbolnavesti de atata tristete.Si nu-ti vine sa te apuci de nimic!

Gabriela spunea...

Minunat spirit de observatie are Gogu. Vad ca ati suprins pasii sfiosi cu care primavara se apropie. Sunt soapte de verdeata pe sub frunzele uscate. Adie un vant proaspat cu miros de flori crude si intoarceri de pasari calatoare. O duminica placuta iti doresc, Mihai!

Raisa spunea...

Am aşteptat atât de mult..

Oana D. spunea...

Bun, ghioceii ii pot recunoaste, dar acele flori galbene ce sa fie?

La mine in curte erau vreo 10-12 pasari - sa fie scatii?! - verzulii, asa, cat niste vrabii si nush ce tot mancau de pe jos. Zapada nu prea mai este, astept si eu primavara.

Mihai spunea...

@ Modart - Multumesc pentru aprecieri.
@ Gabriela - Multumesc. Am sa comunic aprecierile dumneavoastra si lui Gogu.
@ Raisa - Acum putem fi siguri a este pe aproape!
@ Oana D. - Anemone de iarna. Nu stiu. Le-ati pozat?

Oana D. spunea...

Nu. :( Mi s-a stricat obiectivul de la Nikon. M-am uitat cu jind la ele si m-am gandit ca nu se face sa le pozez cu telefonul mobil.

Mihai spunea...

Daca promiteti sa nu radeti de mine, marturisesc, pozele sunt facute cu telefonul mobil!

Oana D. spunea...

Pot sa va intreb ce fel de mobil, asa de tare aveti ca face poze profi? Nu am mai vazut mobil sa faca fotografii atat de bune, pe cuvant!

Mihai spunea...

Nokia cu caera de 3 megapixeli