duminică, 1 iulie 2012

Cismigiu



O veche balta urat mirositoare. Timpul a schimbat complet geografia locului. Si repere. Repere ale unor timpuri. Sisi, Panu, Soldatul francez, Rotonda scriitorilor si multe altele. Timpul si-a pus amprenta. O amprenta care s-a pierdut. Azi nu ne mai spun nimic. Memoria colectiva este slaba. Timpul sterge totul. Ramane o oaza de verdeata in centrul orasului. Si atat. Din pacate.

PS Azi (ieri), cea mai cautata postare a fost

http://steredraghicescu.blogspot.ro/2012/04/reparatii.html

Acolo mi se propunea sa imi scrie altcineva textele. Desi e plagiat, as fi bucuros sa primesc un asemenea cadou. Ca doar nu o veni vreo comisie sa imi inchida blogul!

6 comentarii:

Raisa spunea...

Cişmigiul a fost schimbat din toate punctele de vedere!Eu zic că totuşi,rămâne nemuritor!

INCERTITUDINI spunea...

Să spun? să nu spun? este ceva absolut personal. Dar frumos!( despre Cișmigiu)

Mihai spunea...

Multumesc pentru vizita(vizite). Nu stiu ce as putea comenta la comentarii.

Oana D. spunea...

Credeti? Ca timpul schimba lucrurile in mod iremediabil? :) Se spune ca in China antica exista un extraordinar palat care la un moment dat a ars pana la temelii. Sute de ani mai tarziu, pentru ca intr-o forma sau alta palatul acela trebuia sa existe, un poet l-a visat si apoi l-a nemurit intr-un poem. Asa ca nu-i bai. Sunt doar niste bucle ale timpului, niste sinusoide. Eu asa cred.

Mihai spunea...

Frumos comentariu! Din pacate, au ramas putini cei care pastreaza memoria locurilor. Si, tot din pacate, din ce in ce mai putini sunt cei care vor sa asculte.

Hoinara spunea...

Foarte reusite pozele:)