marți, 24 iulie 2012

BirocratiaSa revenim la oile noastre. Ce bine ca se pot face cursuri din bani europeni! Adica, noi platim la fondul european, iar ei ne dau GRATIS banii inapoi. Ei, nu chiar noua! Se dau pentru a se organiza, bla, bla, bla.
Organizatorii au doua etape clare de lucru. Prima este cea in care se studiaza modul de "a pune bani de-o parte". Al doua, este cea in care se depun eforturi pentru a plictisi omul pana se lasa pagubas. Se fac "norme" precise, bine analizate, prin care omul sa nu cumva sa profite in vreun fel, sau altul, de banii europeni.
Trebuie, daca nu esti somer, sa iti faci un carnet de cetatean "in cautarea unui loc de munca". Acte. Mai sa fie! Le-am dus cand am devenit somer! Credeti ca am regresat in studii? Ca nu mai sunt nascut in acelasi an? OK. O facem si pe asta!
Acum vreau sa ma inscriu la cursuri. Alte acte. Daca, Doamne fereste, castig ceva pe alte cai? Cum sa fac un curs gratis? Da mataluta 2 lei pentru un an de aderverinta de la Administratia Financiara.
Intre timp, locurile pentru cursuri s-au ocupat! Data viitoare. Ce daca erau niste cursuri pentru utilizarea calculatorului? V-am explicat in postarea precedenta la ce folosesc.
PS Bine ca a mai crescut putin procentul de utilizare al banilor europeni! Bifam si ne luam prime. Noi sa fim sanatosi!

7 comentarii:

Mihai spunea...

Pentru cei interesati, un concurs foto. Detalii pe site-ul: www.streetphotography.ro

INCERTITUDINI spunea...

Scuzați-mi neștiința..pescarul nu și-a adus nicio găletușă.
Să înțeleg că balta nu ( mai )are pește?

Mihai spunea...

Pescarul alerga pe gheata dupa peste. Galetusa, nu.

INCERTITUDINI spunea...

I-o fi furat-o careva? cu pește cu tot?

Mihai spunea...

Nu, dar nu a mai incaput in poza.

Raisa spunea...

Noi şi fondurile europene?Ahh,nu mă pricep la dinastea..

Mihai spunea...

Nici nu trebuie. Se pricep altii sa le cheltuiasca! Zice lumea ca Romania e campioana la fraudat.