miercuri, 29 februarie 2012

Vanatorii de ghiocei

Pentru amatorii de fotografie, dar si pentru cei ce asteapta o veste de la primavara, propun sa iesim sambata la 11:00 cu aparatele foto (performsnte sau nu, cu telefoane cu camera) in Cismigiu si sa cautam ghiocei. Dupa aceea sa invadam blogurile cu pozele micutelor flori si nu numai. Cismigiul are ce sa ne arate: Flori, copii (se anunta o zi calduroasa), peisaje.

PS Sper sa reusesc si eu sa pun poze pe blogul meu!

11 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

O sa te invat eu sa pui poze...

Anonim spunea...

Mi-ar placea sa ma alatur dumneavoastra la vanatoarea de ghiocei dar... o sa ma multumesc doar sa privesc fotografiile relizate de dumneavoastra.

INCERTITUDINI spunea...

Vreți să spuneți că mâine va fi o zi fără ghiocei??

Oana D. spunea...

As vrea si eu sa ies. Dar in Cismigiu nu pot, pt ca sunt la vreo 360 km departare, spre nord. Si ghiocei ma indoiesc ca voi gasi, pt ca ninge fara oprire de azi-noapte. Si totusi ii voi cauta :)

Mihai spunea...

Multumesc. Stiu sa pun poze, dar nu ma lasa calculatorul! Maine? Ghiocei? De maine si pana joia viitoare le sarbatorim pe doamne si domnisoare. Cred ca si ghioceii vor sa participe la sarbatoare si isi scot timid petalele de sub stratul de omat. La multi ani!

Mihai spunea...

Am primit comentariul doamnei Oana D exact in timp ce scriam raspunsul. Daca doriti, puteti vana ghiocei oriunde. Are vreo importanta unde? Numai sa ii vanati cu aparatul foto. Va rog, nu ii rupeti!

Oana D. spunea...

Am inteles ca trebuie sa-i vanez cu obiectivul camerei foto :) (si eu consider plantele drept fiinte). Azi, la prima partida de vanatoare nu am gasit nimic, insa :((

Mihai spunea...

Da. Exista si riscuri. Nu va pierdeti speranta.

coco spunea...

vreau si euuuuu....:(((

C.L.M. spunea...

Particip si eu:D desi nu-s din Bucuresti:D:) pot, nu?:d O zi faina:D

Mihai spunea...

Poate participa oricine. Trofeul vanatorii va fi poza (pozele)