duminică, 29 aprilie 2012

Duminica









Greu campionatul asta de snooker! Meciuri care mai de care mai incinse. Favoritii au iesit din cursa pe banda rulanta. Azi (ieri - nota administratorului) a iesit din cursa si campionul en-titre. Observati, am nota administratorului de blog. Da bine. Cine nu stie, crede ca la blogurile astea lucreaza "o basca" de oameni. Editorialist, fotograf, administrator. Administratorul ar trebui sa fie un cetatean cu basca, manecute, creion chimic dupa ureche (pentru cei mai tineri, creionul chimic este un creion cu mina violeta a carei urma pe hartie se sterge greu) care sa stea cu ochii in niste dosare imense, prafuite si sa ne priveasca sever, pe deasupra ochelarilor. Sssst! Nu spuneti nimanui. Lasati-i sa creada asta pe mai departe.

PS Nu va mai uitati asa la poze! Nu exista padure fara uscaturi!

4 comentarii:

C.L.M. spunea...

ce mov frumosss!! O seara minunata sa aveti!

Mihai spunea...

Multumesc asemenea.

Probleme de sanatate spunea...

Floarea violet (cred ca e o violeta dar nu vreau sa gresesc)acapareaza privirile pana la vertij. O splendoare halucinogena; nu cauta farmecul ca este in fata ta, spune o vorba din intelepciunea persana.
Floarea alba (gura de leu parca ii zice) are o inflorescenta renascentista cu un punct galben mirobolant senzational, amintindu-ne de piesele Seakespiriene. Da aceste poze florale sunt adevarate capodopere de arhitectura vizuala

Mihai spunea...

Ambii sunt irisi. Nu inteleg cat de tare v-au fermecat incat sa ii confundati.