luni, 23 aprilie 2012

Cotidiene

Era ora aceea la care lumea, buimaca, se indrepta spre serviciu. Vrabiutele se avantau cu curaj, pe langa picioarele pietonilor, sa culeaga frimiturile din statie. Soarele nu isi facuse aparitia decat la ferestrele cele mai de sus ale blocului in jurul caruia porumbeii isi faceau rondul de dimineata.
Se uita catre stalpul statiei. Nu remarca figura aceea zambitoare care ii facea mai usoara asteptarea autobuzului. Nu stia de ce, dar il cuprinse brusc o tristete ciudata.
- Buna. Ce faci?
Se intoarse si o recunoscu imediat pe stapana vocii.
- Cum te cheama?
-Irina. Pe tine?PS Pe final de meci, lui Gilbert a inceput sa i se inmoaie tacul. Spre norocul sau, a terminat. Allen se autoelimina in meciul cu Cao, cotat ultimul la pariuri. Inchide masa, dar baga si bila alba! Hendry pierde teren. Varsta il tradeaza, dar termina cu bine, urmand sa il intalneasca in optimi pe campionul mondial en titre. Robertson trece (asteptat) de Doherty.

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Liliacul cu trei foi este din dreptul ferestrei „ei”?
p.s. porumbeii nu se văd..

Mihai spunea...

Nu ma intrebati cine e ea pentru ca nu stiu. Stiu ca nu ma credeti asa ca am sa dau o posibila explicatie. Explicatia vine maine, odata cu postarea.