joi, 5 aprilie 2012

Vin ploile

Nu stiu cat vor dura. Cand scriu aceste randuri, ploua. Ploaie marunta, perfida. Vrea sa invie lumea lacustra a lui Bacovia. Cred ca maine voi posta iar poze cu "picuri, picuri, picurele". Asta mi-a venit acum in minte. Eternul colind de tramvai. Azi am prins doar o lalea usor plouata de fantanile de la Unirii. In rest, primavara. Doar niste copaci batrani se mai opun. Pana cand?

PS Intre noi fie vorba, nu stiu nici cand vin. Dar, vin ele, ca doar nu suntem in Sahara!


15 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

N-aș putea spune care fotografie îmi place mai mult, pentru că fiecare este altceva. O lume în miniatură. Da, știu- tineri și flori!
Și muguri .
Și chiar frunze!

Mie îmi place ploaia, doar să nu fie rece..

Mihai spunea...

Multumesc. Eu iesisem pentru altceva. Am auzit ca e un Salon International Auto Moto. Norocul meu a fost ca facusem poze pe drum. Taxa de intrare era de 15 lei. Si totul, se petrecea in niste corturi! Probabil ca fotografiatul era interzis. Asadar, din partea mea, sa astepte 15 mii de ani pana platesc taxa.
PS Aseara a fost la televizor Cristian Preda. Nu am vazut individ mai necioplit ca el! Razvanel Premierul e mic copil pe langa el. Daca eram in emisiune, i-as fi spus: "Ba pe-a distinsei dumitale mame!"

INCERTITUDINI spunea...

Vreau să văd dacă eu pot scrie..

Anonim spunea...

Si eu pot scrie, dar nu cu "contul meu". Desigur, nu sare in ochi, dar sunt ca si cum s-ar fi blocat usa, iar eu nu am cheia la mine! NIMENI

INCERTITUDINI spunea...

Îmi pare tare rău!
Am reținut de la cineva care a pățit același lucru cândva ceva- și-a copiat toate postările și a făcut un blog nou, cu același format.

Lilick spunea...

Pe unde am mers eu n-a plouat. Am inteles de la un taximetrist ca doar in cateva zone...

INCERTITUDINI spunea...

Ce se mai aude??

Anonim spunea...

Could not connect to remote server - zice "Opera" NIMENI

INCERTITUDINI spunea...

Ploile au venit. Și nu prea au de gând să plece..
Schimbați Opera!
Fiți optimist!

INCERTITUDINI spunea...

Între timp, ploile s-au transformat în ..derdeluș.( pe la unii)

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Anonim spunea...

super!

Anonim spunea...

Multumesc

Zappy spunea...

Hristos a înviat! Paşte Fericit!

Mihai spunea...

Adevarat a inviat!