sâmbătă, 11 februarie 2012

Nu stiu

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc sa postez fara poze, am o problema. Lipseste farmecul acela. Lipseste ceva. Pozele mele asteapta ca la coada la casa la supermarket sa fie postate, iar eu, nimic. Amintiri dinainte si dupa caderea zapezii. Amintiri cu pomi, flori, ramuri invelite in gheata, alei, parcuri, strazi...
Candva va veni si momentul lor. Ce spuneti de un peisaj cu zapada in mijlocul primaverii? Dar despre unul cu scaldat acum? Cu scaldat nu am.
Elodel a disparut iar. M-a lasat cu enigma nerezolvata. Eufrosina ma intreaba si azi daca i-am gasit diminutiv. Nu i-am spus, dar cred ca ea e cauza scaderii dramatice a numarului de cititori ai blogului. Ei, si? Cine vrea sa se uite la blogul meu, bine, cine nu... Ce sa fac sa ii aduc cu arcanul pe blog? Eufrosina ma intreaba, dar nu se uita. Daca s-ar uita, ar economisi convorbirile telefonice.
Eu atat am avut de spus pentru azi. Daca aveti vreo idee despre ce sa scriu, compun repede ceva pentru maine. Acum va las ca am ceva treaba.

4 comentarii:

Raisa spunea...

E dor o perioada mai tulbure,atat.Am avut si eu..o gramada..

INCERTITUDINI spunea...

Aș zice să faceți omul de zăpadă, câtă vreme se dă pe gratis(zăpada), mai târziu nu se știe, apare vreo lege.
și vă rog frumos, dacă întâlniți un ghiocel,luați-i măcar un autograf!

♥♥ Ioana ♥♥ spunea...

Ii dau dreptate Raisei. Cred ca treceti printr-o perioada mai grea. Cu totii trecem prin aceasta la un moment dat...Nu va pierdeti speranta!
Totul va reveni la normal si va fi si mai bine ca inainte!
O zi foarte buna va doresc!

Mihai spunea...

Multumesc pentru comentarii. Perioada grea? Nu stiu. Mie imi place zapada. Iar despre poze... eu tot le fac. Nu stiu cand le voi posta. Azi am fost la un vernisaj. Am facut poze, dar nu stiu daca vor fi postate (Nu ar avea nici un farmec sa le postez peste o luna)