sâmbătă, 25 februarie 2012

Casa Assan






In piata Lahovari intalnim Casa Assan. Cel cu Moara din spatele Oborului. Imi amintesc de o alta casa pe care o avea in zona bisericii ruse. Nu mai este. Cred ca pe locul ei s-a ridicat cladirea in care azi e BCRS, sau bors. Nu stiu prea sigur,
Se spune ca Assan ar fi facut ocolul pamantului. Probabil ca nu in 80 de zile. Nici de asta nu sunt sigur, dar promit sa ma informez. Va las in compania unor pomisori exotici cu bobite rosii. Cred ca ii stiti. Au invadat capitala si, cred, nu numai. Pe surse, se spune ca sunt scumpi. Cica ar fi olandezi. Nu de la sere ci de la Philips. Eu cred ca e doar un zvon.
Am primit o leapsa. De la Ioana. I-am promis ca pun linkul intr-o postare. Este acesta: http://omicaviatacolorata.blogspot.com/2012/02/leapsa-de-la-beto.html
Acum va las. Mai vorbim!

7 comentarii:

Raisa spunea...

Am trecut si pe acolo,dar nu am remarcat-o atat de mult cum am facut-o in fotografiile tale!

INCERTITUDINI spunea...

Casa Assan este superbă!
Cred că aveți dreptate cu pomișorii- în Titu, dăduseră pe rod prin noiembrie.
p.s. pe la țară, cresc nestingheriți pe lângă gardurile grădinilor: este adevărat că au țepi, deci nu pot fi replantați prea ușor, pe marginea aleilor din orașe.

Mihai spunea...

Cred ca au tepi pentru a nu fura lumea microfoanele. Mai tineti minte materialul de constructii inventat de sovietici pe la sfarsitul anilor '70? Microcimentul. Cel ce continea 20% ciment si 80% microfoane.

INCERTITUDINI spunea...

Nu știu, dar vă cred!

Probleme de sanatate spunea...

m

Probleme de sanatate spunea...

Rusii sunt "baieti buni", Sunt veseli pentru ca avem baza la Deveselu si drept recunostinta, importam gaz de la ei la un pret mult mai mare decat cel platit de restul tarilor europene importatoare de gaz rusesc.

Mihai spunea...

Rusii?