marți, 14 februarie 2012

Anul nou chinezesc






S-a intrat in anul dragonului de Komodo. Sau nu. Insula aia nu e in China. Desi, daca stau si ma gandesc, si japonezii serbeaza acest "An nou". Nu vreau sa credeti ca am ceva cu traditiile chinezesti. Am ceva cu introducerea cu forcepsul a traditiilor din alte culturi. E la moda mancarea chinezeasca. Nu inteleg de ce nu se mananca si sobolani. Sau serpi. De ce nu se adopta mancarea africana? Ce ati spune de o mancarica (doar e la moda exprimarea) de termite? Doar ne-am plictisit de mamaliga cu branza, sarmale...
Acum, ca se apropie dragobetele american, e timpul sa invatam engleza. Eu besel inima... Frumoasa reclama!!! Tu inima cui Sf Valentin? Oricum, mie imi place reclama cu "tu cat timp stai zilnic la..." Nu pot sa zic mai departe. Ar fi tare sa urmeze o reclama la iaurt. Sau salam. Ce ziceti?

PS Pozele le-am facut in ianuarie. Inainte de prima ninsoare. Fara data. Sa nu mai avem reclamatii. Si, fiindca veni vorba, va pup!

11 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

1. Chestia cu zodiile mă depășește, nu prea le citesc.
2.dintre mâncărurile altora, îmi place peștele.
3. Avea Creangă o vorbă- să dea Dumnezeu să fie tot anul sărbători, și doar o singură zi de lucru, și atunci să fie praznic și nuntă.( am citat din memorie, dacă am ”sărit„ceva, scuze!
4. „Mâna Maicii Domnului„ este o floare minunată! în serile de vară, parfumul ei se simte mai puternic decât al reginei- nopții, deși este suav .
5. n-am înțeles de ce își fac americanii perne de/din inimi..

Raisa spunea...

Insula aia era in America..parca:))

Mihai spunea...

Komodo e in Indonezia. In rest, nu raspund la provocari. Ce am eu cu zodiacele si horoRscoapele? (desi sunt unii care spun "vai, ce se potriveste!")

Mihai spunea...

PS S-ar putea sa raman iar fara net. Ei, si?

Zappy spunea...

Parcă ce frumos era înainte să ningă...aahh...dar vine ea primăvara...
În prima fotografie, acea bucăţică de gheaţă are o formă de elefant sau doar mi se pare mie?

Mihai spunea...

Cred ca seamana si cu un crocodil. Asadar, pentru a inventa un nou animal de-al lui Budai Deleanu, cred ca e "crocodifant"!

INCERTITUDINI spunea...

Nu ați adus, încă, poze??

Mihai spunea...

Eu? Poze? De ce?

Probleme de sanatate spunea...

traditia ramane traditie, indienii consuma sobolani de camp, triburile salbatice africane, sau amazoniene consuma exploratori in suc propriu

INCERTITUDINI spunea...

Poze de iarnă!

Mihai spunea...

@ Probleme de sanatate - Ce bine ca nu am drum prin Africa!
@ INCERTITUDINI - Aveam cateva (zeci), dar nu pot sa le postez!