miercuri, 28 iulie 2010

Plimbarile lui Vuvuzel Asmaticul


Sper sa nu se supere pe mine Bil cel Negru, om integru, dar suna mai bine decat Vuvuzel Exantematic. Recunosc, i-am furat "supranumele". 

Asadar, dupa o zi de munca, Vuvuzel a iesit sa-si cumpere tigari. Din Obor. Nu spun de care a luat. Daca se autosezizeaza DNA-ul la autodenunt? El zice ca o face ca sa nu-l ia bocul de prost. Nu e a lui. A citit-o undeva. As da linkul, dar te joci cu memoria lui Vuvuzel?

De la Obor, sesizand arsita de la soare, a cautat sa mearga pe la umbra. A traversat sos Stefan cel Mare si a pornit spre Dorobanti. La ora aceea, Raiul pietonilor. In sfarsit, se misca mai repede ca masinile!

Blocurile acund Moara Assan, ridicata la 1853 si arsa deunazi (nu chiar ieri, alaltaieri, dar de curand si, zice lumea, se pare ca totul a fost pregatit), iar partea cu fabrica de ulei, dinspre Lizeanu, demolata mai demult. Moara mai poate fi pozata de amatori, dar Vuvuzel a pornit de la ideea NO FOTO. 

- Nu fac reportaj. Va povestesc pe unde m-am plimbat. Daca va place, plimbati-va si voi. "Parfumul" nu se vede in poze. Si apoi MAI MISCATI-VA C... DE PE SCAUNE!!!

Se vede, prin aleea circului... Nu ati ghicit! Locul unde a fost fabrica de caramida Tonola. Am citit undeva ca locul unde e acum lacul, a fost o groapa de gunoi. Raspunsul e NU! S-or fi aruncat pe acolo gunoaie, dar groapa a aparut in urma "extragerii materiei prime"

Gata. Va las pt azi. V-as mai povesti, dar Vuvuzel are febra musculara. Se retrage acasa sa faca un dus si sa faca nani. La ora asta? De ce nu il cheama Mic Ulga Inar?

2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Parca il chema Elodel, nu Vuvuzel. Bine ca s-a dus pana la Obor sa-si ia tigari (cam rar) ca sa fie si motiv de-o promenada...

Mihai spunea...

Sorry Lilick. Elodel e taximetrist. Vuvuzel e microbist. Asadar, personajele rimeaza, iar Frosina patineaza. Pardon, Frosina va intra in alta postare, in alta postura...