marți, 30 aprilie 2013

Singur



Va multumesc pentru vizita!

9 comentarii:

Raisa spunea...

Natura este încă un suflet ce ne înţelege durerea de a fi singuri.

Mihai spunea...

De ce? Singuratatea are multe parti bune.

Unknown spunea...

Da,Mihai ,are şi părti bune ,dar numai să nu ne transformăm în Robinson Crusoe .

Mihai spunea...

Spuneam parti bune, nu calugarie! :D

Oana spunea...

Subscriu. Este adevarat ca singuratatea are parti bune. Uneori mai multe si mai bune decat convietuitul, in sens larg, cu cei dragi sau nu-asa-de-dragi: familie, prieteni, colegi se serviciu.

Mihai spunea...

Nu, nu sunt interesat de lupta pentru "trafic". Stiu ce inseamna "sa fi celebru". Ce inseamna sa fi oprit pe strada si sa fi intrebat: Tu esti acela?

Raisa spunea...

Nu sunt de aceeaşi părere.Omul a fost creat pentru a NU fi singur.Dacă singurătatea ar fi fost bună,atunci Dumnezeu nu ar fi făcut femeia.

Singurătatea duce la nebunie.Fiinţa umană simte întotdeauna nevoia să comunice.Fie direct,fie indirect.S-a făcut şi un experiment în legătură cu acest lucru.Au dus mai mulţi oameni în sălbăticie,lăsându-i cu mâncare şi apă pentru o lună.După ce experimentul s-a terminat,rezultatul a fost următorul:acei oameni vorbeau singuri şi au adoptat anumite însuşiri de la primatele din jur.

Mihai spunea...

Se spune ca omul e fiinta sociala. Sincer, nu cred. Oamenii nu se simt atrasi de semeni. Se aduna doar de teama. Teama de dusmani, teama de necunoscut...

Raisa spunea...

Da,dar o fac.Pentru că oricât ar încerca,un om nu poate să stea singur,fără să comunice.