miercuri, 19 decembrie 2012

Romica





Cand a ajuns in fuga in fata blocului, Romica, femeia de serviciu , nu si-a putut stapani o injuratura. Nu o sa o transcriu aici. Mi se pare deplasata prezenta in povestea noastra. S-a dus furioasa la usa lui Elodel. "Iar m-ai blocat! Cum scot eu tomberoanele? Nu stii ca miercurea e zi de gunoi?" Si lovi cu putere cu pumnul in usa. Usa se deschise de perete. Se trase, speriata, un pas inapoi si duse mana la gura. In pragul usii, nimeni. Fugi spre usa administratorului. "Doamne, Elodel nu e acasa, dar usa e larg deshisa!" De aici incolo, stiti povestea. Nu mai insist. A venit politia sa faca cercetari. Cele mai multe date le-a cules de la doamna Luca.
Aici intra in scena un alt personaj: domnisoara Cioaca.
Dar, despre asta, in episodul care urmeaza.

Nu uitati sa cititi postarea care urmeaza! Vine cu dezvaluiri senzationale!

4 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Nu se poate!
Romica? de la Romeo?
p.s. astăzi este zi de gunoi, vreți să insinuați ceva, m-am prins.

Raisa spunea...

Am avut şi eu un coleg aşa.Uff,ce nu îl suportam!

Mihai spunea...

@ INCERTITUDINI - Nu insinuez nimic.Romica e femeia de servicu. De ani de zile. Ciudat este faptul ca nici un locatar nu a avut reclamatii impotriva ei.
@ Raisa - Cred ca este normal. Inteleg ca nu va cheama si Julieta.

Modart spunea...

Vin colindatorii acusi,asa ca ai grija cu coana Romica sa nu-ti faca o sorcoveala pe cinste de sa n-o uiti pan la anu.

Cadru peisajistic hibernal vad ca i-ai creat,mai aseaza si tu o cana acolo de tuica fiarta cu rom...ca na, e cam frig si nu mai are femeia randament la povesteala...Ori a beut-o deja Elodel?