marți, 18 decembrie 2012

Doamna Luca




Doamna Luca vrea sa le stie pe toate. Daca ar fi avut aceiasi pornire si in scoala, azi ar fi fost academician. Sau academiciana, dupa cum spun unii. Nu stiu daca are carnetele pe care sa noteze discutiile din vecini, dar, de multe ori, iese cu baticul pe cap si se lipeste de cate o usa, sau un perete. Se preface suferinda. Nimeni nu stie ca, ascuns in maneca vechiului capot, stetoscopul sta la panda. Unii, aparand inopinat, o caina: "Biata femeie! Batrana si bolnava. Se tareste pe holuri. O simti si ea nevoie sa stea de vorba cu cineva!"
Doamna Luca este interesata de orice. Ce note a luat la scoala Gigel al Popestilor, cu cine se vede Agripina de la 4, cat a castigat Elodel...
De la ea au aflat "organele" ca la Elodel picura o chiuveta din bucatarie. Nu poate preciza care. Asta o scoate din minti. Sa nu stie ea?
Nu ratati postarea urmatoare! Cred ca v-ati convins ca nu e cazul sa o ratati.

7 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Știțí că eu vă cred, dar nu în totalitate.
De pildă, chestia cu Agripina- este imposibil să locuiască la bloc. În cel mai fericit caz, poate să fie pe undeva, prin vreun sătuc uitat de lume, în creștetul munților.
De la Gala Galaction încoace, nimeni n-a mai auzit de „Agripina„.
Sau, cine știe..poate că aveți dreptate.

Mihai spunea...

Imi pare rau doamna ca ma tratati ca pe un politician! Eu sa mint?

Probleme de sanatate spunea...

Daca nu a inregistrat acele zgomote "organele" raman in pozitie incomoda pentru ca nu se pot lua dupa niste simple supozitii

Raisa spunea...

Şi eu vreau să le ştiu pe toate!Defaăt,cred că asta este o caracteristică a femeilor:sunt prea curioase din fire.

Raisa spunea...

*defapt

Raisa spunea...

*defapt

Mihai spunea...

Dar cu scoala cum stati?