sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Vested


Implicatiile psihosociale ale vestejirii florilor sunt legate de nostalgia fiecare persoane in parte. Desi nu este usor de realizat, se creeaza o stare generala de apatie. Unii specialisti considera ca se formeaza un nor de unde encefalo-nostalgico-plicticoase care moleseste pe oricine intra in raza de actiune a sa. Alti specialist cred ca imaginea vestejirii florilor creeaza sinapse neuronale aducatoare de plictiseala. Eu, ca nespecialist, observ doar plictiseala unor functionari de la ghisee. O fi de la florile ofilite din glastra?

5 comentarii:

Modart spunea...

Oamenii de stiinta fac deductii din orice...mie imi plac florile ofilite,au expresie plastica.Nostalgie?Pai fara nostalgie am deveni roboti!

Mihai spunea...

Roboti? Exact asa arata oamenii de la ghisee!

Modart spunea...

asadar nu le strica niste flori ofilite...memento mori,sa invata sa se bucure de prezenta umana.
Da,la noi serviciile sunt execrabile uneori.

PS:Un grup de turisti englezi ,ajunsi pe la Bran,spuneau ca suntem departe de a fi printre tarile turistice preferate.Nicicum asa ospitalieri cum spunem noi.Povesti.Servirea lasa mult de dorit!.

Mihai spunea...

Din pacate, turismul nu este facut de "omul de rand". Daca ajungi seara intr-un sat, gazda nu te lasa sa iti continui drumul noaptea. Simte nevoia sa te aseze la masa si sa iti asigure un loc unde sa iti pui capul, sa te odihnesti peste noapte. Goana dupa bani face ca turismul sa nu se mai uite la om, ci la portofel.

Modart spunea...

Tot pentru portofel!...eu nu prea cred in ce spui cu aceasta ospitalitate.Care sate,sa le vizitezsi eu?