duminică, 4 noiembrie 2012

Masa de dimineata



Spre disperarea maestrilor bucatari, azi va prezint o noua reteta de mic dejun cu oua. Pentru inceput am calit o ceapa taiata marunt, un ardei gras si un gogosar. Am adaugat seminte de chimen. Asadar, in loc de carne, voi folosi o branza speciala, telemea. Dupa ce pun ouale pe care le bat in tigaie (oua jumari), astept sa isi schimbe culoarea, adaug branza (presarata deasupra). Nu stiu cum se face, dar la mine, branza apuca sa se intareasca si sa se faramiteze. Sting focul, adaug patrunjel verde si pun capacul. 
Mancat, placut. Acum astept si reactiile dumneavoastra.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Delicios! :)

Anonim spunea...

Mai traiti? Bine? Atunci a fost bun ! :)) L.

Mihai spunea...

Am avut noroc si de data asta! :D