vineri, 16 noiembrie 2012

Maruntisuri




Magazinul de maruntisuri era plin. Vanzatori, cumparatori, gura casca. Aneta venise sa vada ce mai este nou. Avea ceva bani la ea. Si era tare dornica sa gaseasca o amintire. Ceva simbolic. Sa cumpere un "ceva". Un "ceva" cat de mic, numai sa cumpere. 

9 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Pentru Elodel?

Mihai spunea...

Aneta? Nu, nu il cunoaste te Elodel.

Modart spunea...

Votez cu a doua!

Mihai spunea...

Mi s-a parut interesanta. Frunza moarta ce se incapataneaza sa ramana pe ramura!

Modart spunea...

Ce spuneti este partea de beletristica,eu vad acolo gruparea lor intr-o anume forma color decupata de contrastul puternic cu alb,si asa mai departe....

ps.sa nu va preocupe partea narativa,beletristica,dezvoltati privirea in cadre cu expresia data de linie,forma ,culoare,structura.lumina,etc
Partea beletristica urmeaza de la sine atat timp cat compozitia are expresie de ansamblu.

Mihai spunea...

Da. Dar e atat de greu! In imagini trebuie sa evit masini, cladiri, gunoaie (daca sunt mai mici, le mut, dar daca sunt mari...)

Modart spunea...

Sa stii ca si gunoaiele au expresia lor plastica!
O floare,un fir de iarba printre gunoaie...mesaj prin contrast.Desigur mai trebuie si o expresie unitara a gunoiului,nu chiar asa orice!

Probleme de sanatate spunea...

Frunza moarta? Eu cred ca, mai mult ca sigur, planta respectiva este infectata cu un virus, din cauza ca, frunza are un aspect suferind, adica nu este o simpla frunza uscata. Pentru documentare va rugam sa apelati la un sepcialist fitopatolog sau fitosanitar sau chiar sa anuntati serviciul de supraveghere epidemiologica din ministerul agriculturii.

Mihai spunea...

Fitofag?