miercuri, 14 noiembrie 2012

De la o zi la alta





Desigur, cadrele nu sunt identice! Numai ca diferenta esentiala e ceata. Daca in zilele fara ceata eram singur in parc, ceata a adus si concurenta! Am facut si poze (aparatul nu se vede bine, dar era camera foto muuuult mai buna ca a mea). Azi am postat ceva "de contrast". Credeti ca sunt interesante?

6 comentarii:

Modart spunea...

A fotografia in ceata tine de niste calitati de exceptie ale aparatului foto.Canon nu este rau,dar trebuie ceva mai mult!Imi place ultima,penultima este minimalista,si este interesanta prin contrast inchis deschis, si expresia relatie gol-plin.
Imi plac picturile cu efecte ilizibile impresioniste,totusi forma ramane elementul principal de expresie vizuala!Intre forma si culoare exista o legatura,nu orice forma primeste orice culoare daca ai observat.

Mihai spunea...

Multumesc pentru precizari.

Modart spunea...

Desigur exceptand formele din natura,unde nu exista repros...ma refeream la formele create de om.

Kandinski daca nu ma insel(sau Paul Klee)asocia cercul cu albastru,triunghiul cu galben,patratul,dreptunghiul cu rosu.

Mihai spunea...

Ma gandeam la asocieri legate de forme. Chiar sunt interesat de o "pseudo pictura". Sa incerc sa fac niste desene colorate. Cred ca trebuie sa ma pregatesc in a desena pe calculator. Nu stiu cand voi incepe si, mai ales, cand voi decide sa postez pe blog rezultatele.

Probleme de sanatate spunea...

Nu este mai simplu sa pozati in ceata tablourile lui Rembrand sau van gogh ?

Mihai spunea...

Daca nu, incerc Van Basten.