sâmbătă, 12 mai 2012

Repere






Cautati dumneavoastra un reper in pozele de mai sus. Eu nu am gasit.

12 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

VERDE!

Raisa spunea...

Păunul e minunat!

Anonim spunea...

Absolut superbe fotografiile!
E obligatoriu sa gasim unul?

Mihai spunea...

Multumesc pentru vizita si aprecieri.

Oana D. spunea...

Toate pozele sunt excelente, dar paunul e de nota douazeci. Nu stiam ca exista paun alb...

Mihai spunea...

O fi fost spalat cu cel mai bun inalbitor!:))

Modart spunea...

Poza cu rata este teribil de frumoasa...extrem de picturala!!!
Meriti un premiu pentru unele fotografii,ai talent,continua!

Mihai spunea...

Multumesc. Premiul meu este reprezentat de aprecierile celor ce urmaresc blogul (chiar si cei ce vin, dar nu comenteaza). Nu sunt convins ca am talent. Am unele "rabufniri"!

Modart spunea...

"Rabufniri" nu pot exista decat acolo unde exista talent si pasiune! Cu siguranta ai talent doar ca te subestimezi dintr-un soi de perfectionism probabil,iar asta este iarasi un semnal ce tine de talent....
Cunosc arte vizuale,sunt in domeniu cum s-ar zice, asa ca stiu ce afirm,mai mult sunt foarte exigent...asadar ai talent(ti-o pot certifica si altii),nu o spun din complezenta...eu iti doresc sa depasesti starea asta de nemultumire,sa fii mai tolerant cu asteptarile...o spun pentru ca eu am pierdut foarte mult in cautarile mele artistice ca si in viata, tocmai datorita unor exigente si asteptari prea mari...
Cred ca o expozitie te-ar ajuta sa montezi increderea in tine mai mult...altfel arata fotografia in spatiul expozitional,ce zici?

Sper sa nu fi suparat cumva...
O zi frumoasa!

Mihai spunea...

Cum sa ma supar? Sunt convins ca fac poze mai bune decat multi care participa la concursuri, dar, de multe ori ma surprind cand vad ca mesajul aproape lipseste. Atunci, pentru a va parafraza, fotografiile mele devin simple poze.

Modart spunea...

Mesajul rezulta din calitatea elementelor in sine alese si redate compozitional...paginatie,unghi,planuri,contraste,lumina,etc...si chiar din starea ce o imprimi prin emotia si spiritul tau atunci cand dai acel simplu si magic click...in arta nu trebuie musai sa cauti un mesaj,forma naturala in sine este un mesaj complex pentru care trebuie sa ai ochi si simt artistic de a o surprinde in esenta ei!Selectiv fiind, stii prea bine cat este de dificil sa redai spre exemplu unei flori clipa ei de gratie si farmec intr-o imagine.
Desigur ca mai exista si fotografia elaborata cu elemente compuse de autor pentru a evidentia un anume mesaj...dar aceasta tine de un alt capitol.

Mihai spunea...

Din pacate, mesajele, compozitia... si alte elemente tin de trecut. Aparatul meu si-a dat... obstescul sfarsit. Trebuie sa ma apuc de altceva. Acum scriu de bucatarie, dar nu prepar nimic. E prea cald.