vineri, 18 mai 2012

Reluare

Azi am mai facut un drum prin Parcul Carol. De data aceasta, cu aparatul foto.

1. Lumea spune ca pe catel l-ar chema Aliodor.

2. Unde a disparut pescarul?

3. Gasca aceea vrea sa se sinucida?

4. Copacul cu tentacule se numeste "caracatitz"?
















PS Atentie la ce copiati! Pozele nu sunt valabile la teze de doctorat.

11 comentarii:

Raisa spunea...

Prietenele rozătoare s-au întors!:)

Chiar şi prietenul Aliodor,nu?

Mihai spunea...

Chip si Dale erau in forma. Atacau copacii cei mai inalti. Despre Aliodor nu pot spune acelasi lucru. A incercat sa se ia dupa cativa "atleti", sau "aerobici", cum le-o zice, dar s-a lasat repede pagubas. Avea o stare... violet.

Lilick Auftakt spunea...

Poate ma duc si eu intr-o zi pe urmele tale si plagiez cateva foto. Sa-mi exact sursele...

Lilick Auftakt spunea...

*Sa-mi lasi...

Mihai spunea...

Parcul Carol. Aleea de pe partea cu MNT, lacul mic, in continuarea aleii (pana in pod), lacul mare (traversat de podul mare... Gigantii sunt pe aleea principala (aproape), iar pe partea opusa, fantana Cantacuzino.

C.L.M. spunea...

Buna seara:D frumos cateeeel:D insa preferata mea e aceea cu trandafirul:D o seara faina sa aveti.

Mihai spunea...

Multumesc.

Modart spunea...

Catelul acela este atat de simpatic...incadrarea si unghiul ales accentueaza sentimentul de singuratate ,abandon...
Tocmai, intuitiv cu talent ajungi la continuturi ce ulterior le poti gasi semnificatii noi surprinzatoare chiar...important este doar sa-ti faci datoria traind cu emotie momentul.

Mihai spunea...

In urma cu mai bine de 40 de ani, in scoala generala, am avut in programa lectii de desen in care aveam si lectii de incadrare. De la vechii greci. Regulile nu le respect intotdeauna. Totusi, nu pot spune ca nu am o minima baza teoretica. Ideea cu emotiile mi se pare fireasca. Daca nu esti convins ca iti place cum arata un cadru, de ce sa apesi pe declansator? Cred ca, daca ai timp, este bine sa privesti de doua ori inainte de a declansa odata. Asta e tot. E la indemana oricui. Important e sa participi cu inima la "eveniment".

Modart spunea...

Apropos de nenea cu sezlongul langa lac...cele doua fotografii(cu si fara prezenta umana)...m-au dus cu gandul la celebrul dicton shakespearian;"A fi, sau a nu fi..."in ideia ca poti fi prezent acolo sau absent,ratand spectacolul naturii...ai reusit in planuri putine,echilibrat sustinute sa destepti dorinta de a petrece mai mult timp in natura...remarc iarasi lumina...
Despre lectii de incadrare...sunt multe!Braque avea o vorba:"Iubesc regula care corijeaza emotia"...poti fi sentimental dar nu sentimentalist,lesne se pica in dulceag ,in kitsch...existe norme de compozitie care nu pot fi sfidate!

Mihai spunea...

Pot fi de acord, dar exista riscul ca, incercand respecti reguluile, sa uiti de ce ai ales cadrul acela! :))