miercuri, 21 aprilie 2010

Ploua






             Azi s-au mutat mazgalelile vechi pe "Bucurestiul meu". (http://mihai-bucurestiulmeu.blogspot.com/2010/04/demolatorii-de-suflete.html) Ca afara ploua. Adica nu ne arde de poezele. Adica sa scriem de altceva. Adica ce sa scriu?
Cand ploua ma simt si mai batran si mai obosit ca in alte situatii. Dar mai bine sa nu ma plang. Iar vine lumea si zice ca ma vait. 
Please wait! A erupt un vulcan cu un nume greu de tot. Nu mai zboara avioanele. Exact acum! Tocmai voiam sa zbor cu avionul. Nu am mai zburat de mai bine de 30 de ani. Ati observat ca oamenii vor sa faca ceea ce nu pot. Sau nu au voie? Aici e o discutie intreaga. Ce ai voie si ce nu. 
Sa lasam filozofia! Exista specialisti pentru asa ceva. (Adica, ma intreb ca prostul, ceilalti oameni nu filozofeaza? Nu stiu, sau nu au voie?).
Sa incep un nou serial cu Elodel? Parca nu mai are haz. De cand s-a mutat din bloc, nu l-am mai vazut prea des. Acum, ca e departe, parca e si mai nostim. Dar nu ne-am vazut, sa imi mai povesteasca. Sa am "materie prima" pentru blog. 
Lasa ca gasesc eu ceva! Pana atunci va pup.

2 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

De ce?

Cu atata bogatie de culori?

Ploaia poate fi si tandra, daca o asculti cu ochii inchisi!

Mihai spunea...

Ploaia te poate uda pana la piele! Si ce daca? Ma gandeam la "Cantand in ploaie" cu Geene Kelly.