joi, 18 februarie 2010

Femeia

Probabil despre femei s-a scris cel mai mult. S-ar putea crede ca mintea barbatului e focusata pe un singur lucru. Trebuie sa admit ca la unii, da. Si nu ma refer numai la obsedatii sexuali. 
Ar trebui sa studiem evolutia unei relatii dintre un barbat si o femeie (X si Y) pentru a intelege momentele de apropiere si de racire. Studiul de caz (x si y) nu se poate referi la un cuplu anume, ci la modul general de abordare, de interactiune a elementelor. Asta a fost tare! Barbatul si femeia elemente in interactiune! Un fel de fizica cuantica.
Sa pornim de la momentul 0. S-au vazut, s-au placut. In prima faza ea gaseste latura frumoasa a caracterului lui. El tinde sa devina pentru e un zeu. Descoperind noi valente ale lui x, se indragosteste de el. Aici trebuie sa spun ca acesta este cel mai placut moment din viata lui. X simte cum e invaluit de o caldura...
Asadar, dupa cum se spune in popor, "y a deschis ochii pe x". Acum incearca (si reuseste - de retinut) sa ii satisfaca toate bucuriile. Ii place sa priveasca la meci, deci va citi cu sfintenie programul TV pentru a afla cand e meciul echipei favorite (de unde a aflat-o?).
Urmeaza faza a doua, dar noi ne vom opri pentru azi. 
PS Am gresit ceva in abordare?

5 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Sunt de acord cu interactiunea. Cred ca functioneaza niste chimii.
Multa vreme habar nu aveam - ce si cum.
Cred ca este ceva dincolo de fiecare in parte.

renata spunea...

Mulţumesc pentru vizita din Gară!
Dar mai ales că în felul ăsta am aflat de blogul ăsta.
Adevărate poeme sunt pozele tale.
Mai citim, mai vedem...
În privinţa ultimului text, sună promiţător. Să vedem mai departe.
Unele sunt şi mai si! SE DUC cu dumnealor la meci. Pe stadion Serios! :)

literelibere spunea...

heheheh, n-ai gresit nimic, draga Mihai. doar o simpla remarca vreau sa fac, generalizarea da dureri de cap. e bine sa ne ferim de ea, caci altfel cadem in pacatul de-a considera ca toti barbatii e porci si toate femeile curve :)

Mihai spunea...

@Incertitudini: Se poate. Ati observat ce frumoase sunt plimbarile de inceput? Inima bate mai tare, atingerile parca ating sira spinarii, timpul se scurge pe nesimtite... iar peste 2 ani, nesimtitul sta pe canapea, se uita la meci cu o bere intr-o mana, cu cealalta sparge seminte si le da pe covor.
Pardon! Asta e din episodul 3(pe care inca nu l-am scris)

Mihai spunea...

@literelibere: nu dau exemple concrete. Nu sunt "Clik" sau "Libertatea". As fi "porc" daca as povesti din experienta sau destainuiri.
@renata: sper ca nu ii consideri pe toti "dumnealor" porci. o fi vreo schimbare. poate "ele" vor la meci, iar ei renunta la "telenovela".