vineri, 19 februarie 2010

Femeia (II)

Acum femeia este interesata daca a pus bine mana pe EL. Adica sa nu scape. Chiar incepe sa il "arate in lume". Ideea e simpla: "Fetelor priviti bine! Este al meu. Sa nu va treaca prin cap sa incercati sa va apropiati de el"
Asta a fost inceputul. Introducerea in "lumea ei" este insotita de indepartarea de cunoscutii lui. El trebuie sa fie numai al ei si nimeni nu are voie sa il influenteze. 
- Cand l-am cunoscut pe X, nu purta chiloti.
De ce ar spune asta o femeie? Pare absurd, dar mecanismul e simplu. In acest moment femeia se crede Demiurg. Incepe modelarea barbatului. 
Modelarea contine elemente importante. Primul este ridiculizarea pasiunilor si a prietenilor "cei mai periculosi". Trebuie indepartat de toti "factorii perturbatori". 
Problema s-a rezolvat. Relatia e solida. Modelarea functioneaza corect. Urmeaza faza a treia, dar asta intr-o postare viitoare. 
PS Comentarii? Am omis oare ceva?

7 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Oricate vorbe s-ar spune,in esenta, nimeni nu schimba pe nimeni. ( fara vreo legatura cu autorul).

p.s. de ce tocmai acum despre cat de ciudate sunt femeile? se apropie martisorul.

Mihai spunea...

Exista un timp pentru toate - Paler
Credeti ca in alta perioada a anului se schimba? Are importanta daca e Martisor, Schimbarea la fata, Craciun sau mai stiu eu ce?

Oana spunea...

Unitatea interioara este raspunsul care se poate da tuturor sfidarilor existentei. Unitatea care exista intre sot si sotie

INCERTITUDINI spunea...

@ Mihai, nu , nu exista nicio legatura intre momente si schimbare. Ma gandeam doar ca e prea frumoasa perioada, ca simbol.
@ Oana, scuze!
care unitate?
Poate in cazul perfectiunii..nu toti suntem perfecti.

literelibere spunea...

mda, aici ai aratat cat de mult se asemana unele femei cu unii barbati. acestia folosesc cam aceleasi srtategii...

pls, sa nu-mi spui ca unii barbati nu sunt la fel de posesivi ca unele femei si ca nu sunt loviti de efectul Pigmalion cand vine vorba de femeia lor...

pana aici suntem pe aceeasi lungime de unda :)

Anna spunea...

În episodul III îl omoară? :D

Glumesc, Mihai, ţineam să-ţi spun asta, uneori sunt mai greu de înţeles..
Nu ştiu, pobabil că unele femei gândesc şi acţionează astfel...treaba lor, alegerea lor sau poate, nici măcar nu este vorba despre o alegere, poate că doar atât ştiu şi înţeleg ele.
Altceva mă "frământă" : în primele două episoade, bărbatul pare a nu avea nici o reacţie şi chestia asta nu o înţeleg... :)

Anonim spunea...

eu nu as vrea sa il indepartez de prietenii lui poate ca incerc inconstient dar asta doar pentru ca vreau sa petrec mai mult timp cu el