Sarmaua, asemeni micilor, face parte din patrimoniul culinar. Citeam undeva ca micul a aparut pentru ca unui crasmar i se terminasera matele pentru carnati.
Nu putem concepe Craciun fara sarmale. Sarmalele de sfarsit de an se fac in foi de varza. Murata. Dar ele se pot face si in foi de vita. Pot fi si "sarmale de post".
Ma scuzati! Trebuie sa termin postarea. Ma duc sa mananc niste sarmale. Va pup!
5 comentarii:
A început postul. Vă recomand sărmăluțe adecvate!
Suntețí invitat!
p.s. nu uitați florile!
http://incertitudini2008.blogspot.ro/2012/04/cartezianism-majoritar.html
Am inteles. Daca-i post, post sa fie. Asadar, nu-mi trebuie vin "de decor". Multumesc pentru vizita!
in vino veritas!!( totuși)
Cu alte cuvinte, desi e post, e dezlegare... la limba!
Trimiteți un comentariu