vineri, 5 septembrie 2014

Revenire... partiala

Primesc mailuri din tara, din strainatate si chiar de pe Andromeda. Am incercat eu sa aflu ce spuneau andromedanii (cred ca asa se numesc) dar, "Googule traducere" mi-a cerut sa specific macar constelatia, daca nu si steaua, planeta, continentul si, eventual, limba si dialectul. 
Pentru ca a ramas un mister, sa va spun ca nici cu Elodel nu am cine stie ce succes. Speriat de lipsa mea, cineva, cu sarcasm, i-a spus ca e convins ca am murit, a plecat si se vantura de-a lungul si de-a latul netului in cautarea mea. Ultimele vesti despre el le-am gasit in nodul gordian din labirintului Arinetadnei. Cum cine e Arinetadna? Ariadna netului. Nu stiu ce fir utilizeaza Arinetadna, dar de atunci, calculatorul meu nu mai vrea sa incarce poze de pe aparatul foto.
Asadar, fara Elodel, fara poze (nu ca erau cine stie ce, dar dadeau bine la public), dar, ma gandesc eu, cu "Povesti adevarate". Cu subiect si predicat. 
Batranii netului spun ca nu au mai vazut asa ceva...
Bine v-am regasit!

Update (o poza mai veche)



3 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Chiar mă bucur că vă arătați fața!
Și ați adus și o floare. Ce frumos!

Anonim spunea...

Oho, bine ai revenit. Cum adica nu mai merge incarcarea de poze? Oricum sper sa te razgandesti si sa revii in forta candva.

Mihai spunea...

@ INCERTITUDINI - Sarut mana. Fata nevazuta a blogului! Pacat ca nu stiu limba andromediana!
@ Anonim - Simplu. Nu vrea. Spune ca folderul cu poze e gol. Si va jur ca eu le vad pe afisajul aparatului foto!!!