joi, 9 mai 2013

Luminis


La cinci am plecat spre serviciu. Vi se pare devreme? Asa plec eu, dimineata. Imi place sa fiu singur. Doar eu si gandurile mele. Bineinteles ca nu se poate. Pe strada sunt oameni si la ora aceea.
La bancomat s-a oprit un tip. Vrea sa scoata bani. Parca i-a spus cineva ca am aceiasi intentie! Trec mai departe. Cum ar fi sa stai la coada la ora aia?
O "producatoare" se retrage. Ca tramvaiele. Numai ca ea nu are placuta "se retrage la depou". Se gandeste ca poate ii mai iese de o shaorma pe sfarsit de program. Imi zambeste. Imi vine sa rad. Si o fac. Degeaba am intors capul. M-a vazut. "Ia uite la mosul asta, face fite!"
- Nu, nu asta a vrut sa spuna!
-Tu de ce te bagi? Ai fost acolo?
Daca ar exista un filtru pe blog impotriva celor ca el, l-as activa imediat. Prea multi au coeficient de inteligenta negativ, dar se reped sa vorbeasca. Si sa iti explice.
Gata! M-am plictisit. Mai vorbim altadata.

4 comentarii:

Oana D. spunea...

Da, e cam de dimineata, dupa gusturile mele. Imi amintesc de un amic, lucra la o televiziune in Bucuresti (si acum lucreaza, dar la o alta televiziune) si isi incropise o casa de productie de emisiuni de divertisment (care n-a rezistat, dar asta e alta poveste). Un potential client l-a sunat si cand sa stabileasca o intalnire, il aud pe amicu' zicand la telefon: "te rog, sa nu fie inainte de ora 10.00 ca nu functionez!" :DD Asa si eu; nu functionez la capacitate maxima inainte de ora 9 - am ore si de la 8.30 cel mai devreme, dar la ora aia sunt cam pe avarie - si ma minunez sincer, si am tot resoectul pentru cei care pot fi cap-limpede la ore mici.

Oana D. spunea...

Erata: respectul.

Raisa spunea...

E foarte devreme.Adică eu cel puţin la 6:30 mă trezesc,şi toaleta mi-o fac de la 7:00 încolo.

Mihai spunea...

Si nu v-am spus tot! Eu ma trezesc de la trei. In fata oglinzii nu stau ca vine unul urat si nebarbierit (mi s-a spus: "Tu nu poti fi niciodata barbierit si cu pantofii facuti?"), ceea ce m-ar speria si mi-ar merge rau toata ziua. Asa ca imi beau cafeluta, imi fac de lucru la calculator...
Chiar ma intreb: Cum ar fi sa fiu odata aranjat si eu ca omul si sa nu prind rasaritul de soare la cativa kilometrii de casa, in Herastrau? :D