luni, 29 octombrie 2012

Weekend (partea a doua)

Asadar, ati vazut cum am invatat. Inca nu stiti tot. Am aici alt calup de poze.













Mare inventie calculatorul! Atat de mare incat, in loc sa invat, am programat postarea aceasta sa apara chiar in timpul examenului!

5 comentarii:

Modart spunea...

Fotografia 4...iti recomand mai de jos filmarea,ca sa prinzi contrastul mai amplu cu cerul si evidentia mai bine ca atare forma si structura lui.Ori renunti la cer lasand contrastul cu planul din jur mai estompat.Filmarea mai de jos(unghiul)da formei o anumita dinamica si monumentalitate.Incearca subiectul mai putin frontal...un soi de racursiu!

INCERTITUDINI spunea...

Un buchețél de ghiocei într-o frunză supărată?
Este o mare surpriză, dar intenționez să vă provoc! ( și n-am fost la examen)

Mihai spunea...

@ Modart - Aveti dreptate, dar eram cu soarele in ochi. Daca ridicam putin, intram in plin soare.
@ INCERTITUDINI - Nu sunt ghiocei. Nici nu stiu cum se numeste. Are un buchet mic si rotund de flori albe sau roz. Dupa cum am comentat la postarea de dimineata, nici eu!

Modart spunea...

Stii cum este,uneori trebuie sa te lasi pe vine,in genunchi sau chiar culcat la firul ierbii cum se mai spune ca sa dai expresie monumentala unui subiect.Am in ciclul acela cu biserica "Sfantul Nicolae" o fotografie unde mai ca nu m-am culcat pe asfalt ca sa prind in prim plan un trandafir si in spate edificiul respectiv.Iti dai seama ca s-au cam holbat unii la mine...Nu am postat-o ca nu mi-au convenit alte aspecte.Altminteri are farmecul ei.Mergea insa color nu sepia.

Mihai spunea...

Sunt absolut de acord. Dar, pentru aceasta, trebuie sa ai timp, chef si o multime de alte lucruri marunte care te fac sa ai intr-o zi inspiratie, iar in alta, nu. Trebuie sa fim de acord ca in orice munca (legata de seviciu sau nu) totul trebuie sa semene cu o joaca de copil. Cu nebunia aceea frumoasa.