duminică, 7 octombrie 2012

Figuratie speciala


Suparat ca nu a fost chemat la sedinta foto destinata reclamei, domnul din figura alaturata (de mai sus), s-a pus singur in rama.

7 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

Chestia este că plagiază!

Mihai spunea...

N-am inteles care e po(a)nta. :))

INCERTITUDINI spunea...

hi! hi!

Probleme de sanatate spunea...

Respectati va rog protestul cetateanului; fara rama, 'geaba ai trecut prin viata...cine nu a sadit un pom si nu a fost pus in rama niciodata, a trait in zadar. Toti marii conducatori au fost pusi in rama, pana si pe mine m-au trecut in rama la panoul scolii, binenteles la exemple negative intrucat, am apart toate geamurile, de la cancelarie intr-un razboi cu bulgari de zapada, cu fostii colegi de scoala.

Mihai spunea...

Corect! Si eu am avut "concarda neagra" la gradinita. Educatoarea, femeie rea, spunea ca nu am fost cuminte. Bine ca nu a fost de acord cu ea si tata. Mi-a spus ca murise Chombe (un lider african).

Probleme de sanatate spunea...

Nu inteleg, va rog specificati daca Chombe era in "concarda neagra". Eu nu am auzit decat de "kmerii rosii";de ce rosii si nu portocalii !?...Dumnezeu si vaca stie

Mihai spunea...

Da. e o poveste mai veche. Din '63. Atunci a fost omorat si Secretarul general ONU. Se spune ca a scapat din atentat si ca ar fi murit abia 6 ani mai tarziu.