duminică, 11 decembrie 2011

Deocamdata nu mai postez!

M-am saturat de reprosuri de genul: "Numai oamenii vanitosi isi fac blog", "Scrii de rau despre mine!", "De ce cu x ai ce vorbi, iar cu mine, nu?", "Nu ma intereseaza, (dar nu ma pot abtine sa nu ma uit pe blogul tau)". Ba reprosul cel mai grav este ca ii urasc. Eu nu urasc pe nimeni. Incerc, si de cele mai multe ori reusesc, sa-i inteleg pe cei din jur. Ei insa, iau totul personal, rastalmacesc, nu stiu cum sa faca sa te raneasca prin tot ce spun sau fac. Gata! Pauza! Nu stiu cat de lunga, dar lunga tare! Pentru ca nu stiu cand revin, va urez de pe acum "Sarbatori fericite!" si "Un An Nou Fericit!"

PS Urarile sunt pe bune, fara conotatii. Nu mai cautati nod in papura. Daca am scapat greseli la scris, va rog sa ma scuzati!

13 comentarii:

Anonim spunea...

nu mai puneti la inima tot ce spun ceilalti.
nu o sa incerc sa va conving sa nu renuntati. o sa va astept!

INCERTITUDINI spunea...

Este poantă..Nu vă cred!!

C.L.M. spunea...

Si eu cred ca e o poanta:)) :| Sper ca nu vorbiti serios? :|

Mie mi s-a spus ceva de genu': "Daca esti cine cred eu, atunci sufera in continuarea" , sincer m-a durut... dar merg inainte:) e blogul meu si nu sunt obligata sa accept porcariile tampitilor:)

>:D< Sper ca e o gluma!

Lilick Auftakt spunea...

Inteleg ca reprosurile, dupa cum suna, nu sunt din online, ci din apropierea ta. Crezi ca ai facut bine ca le-ai expus aici? Vrei sa ne spui ceva mai mult decat atat, ca nu ai linistea sa postezi? E un strigat de ajutor? Hmm...

zappy spunea...

Nu se poate să ne părăsiţi aşa...în prag de iarnă. Cum o să mai trecem noi peste iarnă fără floricele dvs. sau oricare alte pozici? Eu sper totuşi să fi fost o glumă.

INCERTITUDINI spunea...

Ați spus că nu mai postați..nici la salut nu mai răspundeți?

Oana D. spunea...

Si tocmai te descoperisem... :)

INCERTITUDINI spunea...

Am trecut să văd dacă v-ați răzgândit.

Money Club spunea...

Poate nu eram eu cel mai fidel cititor dar nu vreau sa cred din cauza unora nu voi mai avea unde sa imi relaxez privirea uitandu-ma la pozele minunate pe care aici le-am gasit mereu..acele povestioare spuse intr-un mod original ...
Nu sunt egoist si vad ca si alti cititori simt lipsa iar asta nu inseamna decat ca acele guri rele exista de cand lumea..
Am primit si eu critici cu sutele dar ce nu te omoara te face mai puternic dar nu cred ca acele critici pe care le-ati primit au la baza altceva decat invidie..
Postari mai rare se pot accepta dar nu imi surade deloc ideea de a lasa acest blog sa rugineasca.

Anonim spunea...

Haideti!!! nu se poate! nici macar o vizita scurta nu vreti sa mai faceti pe aici?

myself spunea...

faci ce vrei;)
fa ce vrei serios:)
exprimate prin poze cum iti placeeeee:X:X http://www.pic4ever.com/images/photosmile.gif

INCERTITUDINI spunea...

„Deocamdată„ înseamnă 3/4 zile..suntem, deja, în alt An !!

La mulți ani cu sănătate!

Lavinia Dance spunea...

Cred ca o sa revii :)
Un An Nou plin de bucurii!