vineri, 2 decembrie 2011

Cumparaturi







La magazin te duci cu lista. Nenorocirea pentru un barbat incepe atunci cand merge insotit. Ti-ai luat sacosele si lista. Dai sa iesi.
- Stai ca vin si eu!
- Lasa ca ma descurc.
- Poate mai gasim ceva.
- Exact de asta ma temeam!
- Nu, ca trebuie sa ne intoarcem repede. Se trezeste ala mic si trebuie sa-i dau sa manance si sa-l schimb.
Sau invers. Nu mai are importanta. Incepe calvarul. Si pentru tine si pentru ala mic. Sa va mai spun ca ala mic plange si are scutecele ude fleasca atunci cand te intorci? Si inca in fuga. Gata sa te calce masina.
- Aoleu! Sa stii ca s-a trezit! O iau eu inainte.
Iti lasa sacosele si fuge. Peste cateva secunde fugi si tu. Iti amintesti ca a uitat sa-si ia cheia. Nici in scara nu poate intra, dar in casa?
In scara a intrat. Pentru a fi treaba treaba, a luat si liftul. Astepti. Daca stai la ultimul etaj... Te asteapta nervoasa.
- Nu puteai sa-ti amintesti mai repede?
Ai ajuns, ati intrat si totul s-a terminat cu bine. Oare?
- Unde ai pus borcanele? Nu ai reusit nici pana acum sa tii minte sa nu le pui langa pungile de malai si orez? Si ti-am mai zis sa nu pui pastele...
Finalul e apoteotic:
- Ca m-a facut mama fara noroc! Toate le faci pe dos! Alti barbati...

6 comentarii:

INCERTITUDINI spunea...

nu merg la cumpărături.

Mihai spunea...

Deci nu aveti ghinionul barbatilor!

Anonim spunea...

partea buna e ca nu trebuie sa ramana acasa, cu copilul...

fotografiile sunt superbe!

Zappy spunea...

Nu am ce să confirm sau să infirm...jurnalul e o pagină a vieţii unde ne exprimăm ceea ce simţim...emoţii, trăiri, toate rănile pe care ni le fac cei din jur..noi le trecem în jurnal pentru a le citi sau aminti poate peste ani şi ani...
Putem ţine fie un jurnal pe foaie, fie un jurnal în suflet. Un jurnal se va termina atunci când ne terminăm şi noi treaba pe pământ. Atunci ne scriem ultima pagină a jurnalului.

P.S: superbe poze...

Mihai spunea...

Multumesc pentru comentarii. Pozele sunt din primavara. Cumparaturile se fac dintotdeauna. Doamnelor le ajuta sa scape de stres. Asa am citit intr-o revista. Deduc de aici ca noi suntem stresul.

Modart spunea...

O remarc in mod special pe prima!...