joi, 15 septembrie 2011

Flori I







Primavara a fost florareasa mea in aprilie. Sau floraresul ca e anotimp. Asta, la singular, zici ca e masculin. Dar primavara esti astenic, adica nu te prinzi ca e neutru. Substantivul, nu anotimpul. Aparatul meu a prins totusi ceva. Flori, nu? Dar a mai facut si alte poze cu flori. Le postez mai tarziu.

PS Daca vi se pare prea didactic ceea ce scriu, este pentru ca vreau sa inteleaga si gibonii. Daca nu intelegeti cum e treaba cu anotimpul si substantivul, sunteti inca la stadiu de molusca. Multumesc anticipat pentru intelegere si treceti la votarea datei pentru Craciun. Succes!

6 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ca a venit vorba de primavara, iata ce e cu Craciunul. Eu si cel de-al doilea cititor fidel al tau ne-am intalnit, ne-am sfatuit, si am ajuns la concluzia ca data Craciunului trebuie sa fie 25 decembrie. Prin urmare, am votat asa, in unanimitate.

Mihai spunea...

Naspa. Nu stiu ce are Craciunul cu primavara, poate doar speranta, dar, daca stiam ca sunteti unanimi, candidam. La ce? Nu stiu, la ceva.

Lilick Auftakt spunea...

Ups, nu cumva al doilea cititor fidel al blogului tau, in afara de mine, esti chiar tu?

Mihai spunea...

Ma simt lezat doamna. Eu scriu mai mult decat citesc, iar ceea ce scriu aici nu intra in lecturile mele!!!

INCERTITUDINI spunea...

Flori de primăvară la sfârșitul verii?
Eu ador toamna!!!

Mihai spunea...

@ INCERTITUDINI
Unii isi scriu memoriile, eu le pozez. Adica le fac poze. Ca, daca as poza eu, ar ramane lumea fara pictori. Si ar fi pacat.