joi, 30 decembrie 2010

ECO

Ecologia ne-a invadat. In jurul nostru totul e ecologic. Caut o reclama pentru toxine eco. Daca va ganditi bine, mancarea noastra are E-uri si respiram monoxid de carbon. Adica E CO. Daca luam in calcul efectul de sera creat de CO2, traim chiar ECO 2. Nu am ajuns inca la ECO 4 sau ECO 5 pentru ca nanotehnologiile nu sunt pregatite sa impresoare atomul de carbon cu cinci atomi de oxigen. Dar timpul nu e pierdut.Am in plan niste scrieri. Plictisitii de la miezul noptii, Nimicuri, Apocalipsa de catifea si multe altele. Ei, nici prea multe. Unele sunt scrise de ceva vreme. Altele imi vin si acum. Este clar. Nu pot sa ma dedic scrisului. Eu nu scriu decat cand ma ia asa, de nu stiu unde, cu chef. De scris. Adica, mi se pune pata. Nu, nu de cerneala. Scriu direct de la tastatura. Cateodata constat ca am gresit tasta. Sau ca am atins doua. Daca ma uit pe display, corectez imediat. Daca nu, imi atrage altcineva atentia: "Ba, vezi ca ai scris gresit cuvantul ala!" sau "Te gandeai cumva la cuvantul acela?" Adica unii nu vor sa-mi raneasca vanitatea. Cum sa-mi spuna ca am incadrat o poza gresit? Mai bine ma timit la un curs foto: "Vezi ca acolo vin niste fete tare dragute!" Sa revenim la reclama pentru toxine eco. Sau nu. La reclama. Pur si simplu. Am fost iar la o filmare. Lume puhoi. Eu urma sa intru nu stiu cand. La fel si un coleg. Fost sau actual intreprinzator. Din vorba in vorba, ii zic de blog. El, specialist. Imi spune ca exista o multime de metode de a-ti promova site-ul. "Si?" - intreb eu naiv. "Daca ai trafic mare, poti sa scoti bani din reclame" "Si?" Incepe sa se enerveze. Schimb subiectul. Mai insista putin. Apoi o lasa balta.
PS Am citit cate ceva despre "promovare site-ului" Recunosc, momentan nu sunt interesat. Dar e bine de stiut. Ce ar fi sa il promovez ca site eco?
Comentarii: Da. Recunosc. Nu prea raspund la comentarii. Gestul meu e urat. As putea sa scriu "Multumesc pentru comentariu" Imi iau angajamentul ca o sa raspund. Nu acum. Acum nu am net. Am postat de la nepotica mea. Mai am pregatite vreo 22 de postari. Adica pentru o luna (ca imi mai vine inspiratie intre timp). O sa scriu si de caine. Am unul in dotare. Iese din casa cu indemnul "Iesi afara javra ordinara". Dar e catea. Daca era catel, stiam cum sa ii zic Asa insa... Poate ma ajutati dumneavoastra.

10 comentarii:

jAcuT spunea...

Astept urmatoarele posturi, dar mai ales "Apocalipsa de catifea" si despre caine :) ... eventual si poze !
Nepotica va asteapta inca de 22 ori, ca sa postati de la laptopul ei (speram ca va merge ... )!

Banuiesc ca am sa primesc un raspuns la acest comentariu!

Mihai spunea...

Da. Eu astept noul an. De raspuns, raspund. LA MULTI ANI!
PS Multumita?

jAcuT spunea...

Aproximativ :)
La multi ani!

alexSM spunea...

tare blogul si ar trebui sa ii faceti si promovarea. La multi ani!

Anonim spunea...

Sarbatori fericite si un An Nou cat mai bun

Mihai spunea...

Multumesc tuturor pentru urari. Mai ales nepoatei. Ea ma tunde acum. Daca nu ii raspund, ma rade in cap. Si imi pune si cercel in ureche!

Mihai spunea...

M-a tuns! Nu ma mai las pe mana ei!!!

jAcuT spunea...

De ce ?!

Nicolae spunea...

Pacat ca altii au decis sa nu mai fim colegi. Sper ca 2011 sa fie un an mai bun .

Mihai spunea...

Sa traiti! Al doilea blog fara postari! Tot fara postari era, la momentul comentariului si AlexSM. Sa speram ca am mana la bloguri. Astept cu nerabdare postarile. La multi ani!