sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Nici flagranturile nu mai sunt ce au fost











Dimineata. Ma trezesc. Pun ibricul pe foc. Imi aprind o tigara. Am timp sa intru pe net. Apa a fiert. Iau ibricul de pe aragaz. Ma ardre la mana. O sa fac basica in palma. Nu de la ce va inchipuiti voi. Vad ca am un comentariu. Cafeaua e inca fierbinte. Tigara s-a stins in scrumiera. Imi scot castile. Intru in bucatarie. Trebuie sa tai painea. Masinaria de prajit painea are ceva. Nu are nimic. Am uitat sa bag stecherul in priza. Daca slabesc vreo 10 kg, e ok.
Sunt in cumpana. Nu, nu fac exercitii. Ma intreb daca sa merg pe ruta scurta sau pe cea lunga. O aleg pe cea ocolitoare. Opresc calculatorul. Aranjez sacul si ies. Am scapat de borduriada. Orasul e plin de transee. Oare Vasilica aia (sau cum Doamne iarta-ma o fi chemand-o) o fi avut dreptate cu razboiul? Parca imi amintesc ceva: Cablu optic subteran. Ce optica frate! In fata scolii au deschis transeea pe 13 septembrie. Nu avea legatura cu pompierii de la 1848. Avea cu picii. Anul asta se castiga doua zile de scoala.
Fasaie o noua bomba pe toate posturile. Flagrant. Om de afaceri. Secretar de stat. Procurori. Presa anuntata pe surse. Sau neanuntata. Flagrantul TV s-a facut in parcare. Filme pentru prosti. Om de afaceri din Galati. Firma e la Ploiesti. Numerele de inmatriculare sunt de Bucuresti. Analistii isi dau cu parerea. Devine plictisitor. In sfarsti, s-au prins. Nu mai are nicun haz

PS Pentru sanatatea dvs, evitati consumul de sare, zahar si Soric.

5 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ce strada e aici? Parca stiu, dar...

http://3.bp.blogspot.com/_M60mLdSQwNs/TOc-1qHXr7I/AAAAAAAABms/gkxh4QmjTzw/s1600/DSC00006.JPG

Mihai spunea...

Str Dr Ioan Nanu-Muscel X Dr Clunet, adica prin Cotroceni, pe langa Spitalul Universitar, Academia Militara...

Bianca Matei spunea...

Nici presa nu mai e ce-a fost odata. Sau sa fie tocmai aceasta problema, ca e la fel?...

Mihai spunea...

Nu stiu. E haos. Fara repaos. Hiperion nu s-ar intoarce.

Lilick Auftakt spunea...

Merci!