joi, 19 februarie 2009

Triumf





Se voteaza bugetul. Lupte grele! Nu am reusit sa aflu cine e "elementul negativ". Unii vin cu mii de amendamente. Altii le resping. Seamana cu ordonantele lui Boc. El le da, altii le resping...Unele si le mai retrage si el. Sau nu. Nu stiu.
Lui Pogea a inceput sa-i placa in Parlament. Nu stiu daca mai are timp de taxe si impozite. Creste cu 20% impozitul la casa. Sau mai mult. Stie el ca nu a mai crescut din 2003. Cresc si accizele la tigari. Ma gandeam si eu, ca omul, ca daca ii place in Parlament...
Asadar e criza. Sau Guvernul e in crize. Si Parlamentul. O mare sefa, una Roberta, s-a dus la Ganesi. Spera sa invete gainarii noi. Uitasem! Iar ataca Mogulii institutiile statului. O fi vreo chestie cu zoaie.
PS S-a furat un camion cu ciocolata!
"Iarna a cuprins Banatul
Sa luptam cu Tonomatul!"

Un comentariu:

INCERTITUDINI spunea...

si daca toate au, intr-un fel sau altul, legatura cu Marin Sorescu, sa zicem ca sunt parodii..
"N-a purtat niciodata haina pe maneci./mergea cu ea pe umeri./toate pozele care i s-au parut lui importante,/de la stalin incoace,/ erau batute cu pioneze pe pereti./(le-a vazuti Ionica, la recensamant.)/- Pe- astea sa le mai scriu aici, nene?/-A, scrie-le! Astea sunt averea mea.Stransura."